Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/amjoycup.com/www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/amjoycup.com/www/wp-content/plugins/timetable/widget-upcoming-events.php on line 487 LOOT – Amjoy Tennis

LOOT

(inter)nationaal programma

Prestatief programma van trainingen en (inter)nationale wedstrijden. Voor zowel pre-LOOT spelers (tot 12 jaar) als spelers met een LOOT-status (vanaf 12 jaar). We werken samen met het Sint-Joriscollege in Eindhoven waardoor spelers topsport en school kunnen combineren.


Intensieve en wedstrijdgerichte trainingen met veel aandacht voor het individu. Het LOOT-programma is een combinatie van groepstrainingen en privé/duotrainingen. De groepstrainingen voor het trainen van de technische basisprincipes in wedstrijdsituaties, het stimuleren van samenwerken en het ervaren van concurrentie. De privétraining is aanvullend op de groepstraining, waarin de techniek verfijnd wordt.

Ook theorie, voeding en mentale thema’s als leiderschap, flexibiliteit, probleem oplossend vermogen en samenwerken komen aan bod.

Event Hours(5)