Certina official timekeeper Amjoy Cup

21-7-2023

Het Zwitserse horlogemerk Certina is dit jaar de official timekeeper van de Amjoy Cup. Het gerenommeerde bedrijf zorgt er al meer dan 130 jaar voor dat niemand te laat kan komen bij een afspraak. Het merk is gebouwd op moderne technologieën en aantrekkelijke ontwerpen.

Tijdens de Amjoy Cup komt op het tenniscomplex van de Genneper Parken een groot zuil met gigantische klok te staan. Ook zijn er tijdens de ITF-toernooien horloges van Certina te winnen. De toernooiorganisatie is blij met deze hoogstaande partner die past bij de ambities van de Amjoy Cup.

 

Audi Van den Udenhout opnieuw mobility partner Amjoy Cup

Eindhoven, 7 juni 2023 – Net als de afgelopen vier edities van de Amjoy Cup stelt Audi Van den Udenhout auto’s en busjes ter beschikking voor de transport van deelnemers en officials. Het autobedrijf won de prijs van ‘Beste Audi dealer van het jaar 2023’.

Door de weken heen moeten honderden deelnemers en officials van de ITF en KNLTB vervoerd worden van de hotels naar de tennisbaan. Het transportation team van de Amjoy Cup heeft daar vervoersmiddelen voor nodig. 

Toernooidirecteur Wim van den Hurk is blij dat Audi Van den Udenhout de Amjoy Cup trouw blijft: “We zijn bij de Amjoy Cup enorm blij en trots dat een automerk van deze categorie ons voor het vijfde jaar op rij wil helpen bij het vervoer van de belanghebbenden. Ook is het mooi om te zien dat zowel de Amjoy Cup als Audi Van den Udenhout door blijft groeien en verder professionaliseert. De award voor beste Audi dealer van het jaar is daar een bewijs van!”

 

 

Racket Services stringing partner AMJOY CUP

6-6-2023

Racket Services, gevestigd te Veldhoven, is de officiële stringing partner tijdens de Amjoy Cup. Het bedrijf onder leiding van Steve Pilmeyer zal tijdens het toernooi zorg nemen voor de strakke bespanning van de rackets van de spelers.

Pilmeyer is geen onbekende racketbespanner in de tenniswereld. Hij loopt al jaren rond op het circuit en is zelfs betrokken bij WTA en ATP-toernooien. Ook is de bespanner actief voor het Nederlandse Davis Cup-team. Met zijn kennis en ervaring hoeven de spelers zich tijdens de Amjoy Cup geen zorgen te maken om de snaren van hun racket.

 

VAN DER VALK EN BASTION SPELERSHOTELS AMJOY CUP

8-5-2023

Hotel Van der Valk en Hotel Bastion in Eindhoven worden de spelershotels voor de deelnemers (en hun begeleiders) aan de Amjoy Cup. De hotels zijn goed bereikbaar en liggen dicht bij het tenniscomplex van de Genneper Parken.

Er komen tientallen deelnemers op de toernooien af en de meeste nemen ook begeleiding mee. Toernooidirecteur Wim van den Hurk is blij dat de bekende hotelketens onze gasten onderdak kunnen bieden: “Een langdurige samenwerking met dergelijk goede en bekende hotels is fantastisch natuurlijk. Behalve kwaliteit in een sportomgeving helpt het onze organisatie ook met het transport dat eenvoudiger te regelen is.”

 

Nieuwe gravelbanen

12-04-2023:

Dit jaar zullen de “ITF u18 en Wheelchair u18” en “ITF WTT 15 K” plaatsvinden op de nieuwe gravelbanen van Genneper Parken Tennis.