Dunlop nieuwe ‘ball supplier’ Amjoy Cup

Eindhoven, 15 mei 2023 – Sportmerk Dunlop zal in 2023 de ballen verzorgen voor de toernooien van de Amjoy Cup. Het Britse bedrijf trad in 1909 toe tot de sportmarkt en is door de jaren heen een toonaangevend merk in de wereld van de racketsport geworden.

Voor de toernooien zijn veel ballen nodig. Toernooidirecteur Wim van den Hurk is dan ook in zijn nopjes met de gesloten deal tussen de Amjoy Cup en Dunlop: “Wij zijn bij de Amjoy Cup heel blij met de samenwerk met Dunlop. Het merk is dit jaar precies één eeuw actief in de tennissport. Ze hebben bewezen dat de productie van hoge kwaliteit is.”

Er is dit jaar gekozen voor de ‘Dunlop ATP-bal’ en dat heeft een reden volgens Van den Hurk: “We willen in de toekomst doorgroeien naar een ATP Challengertoernooi. Deze bal, die de naam van de mannenbond in het tennis draagt, is een mooie tussenstap.”

VAN DER VALK EN BASTION SPELERSHOTELS AMJOY CUP

8-5-2023

Hotel Van der Valk en Hotel Bastion in Eindhoven worden de spelershotels voor de deelnemers (en hun begeleiders) aan de Amjoy Cup. De hotels zijn goed bereikbaar en liggen dicht bij het tenniscomplex van de Genneper Parken.

Er komen tientallen deelnemers op de toernooien af en de meeste nemen ook begeleiding mee. Toernooidirecteur Wim van den Hurk is blij dat de bekende hotelketens onze gasten onderdak kunnen bieden: “Een langdurige samenwerking met dergelijk goede en bekende hotels is fantastisch natuurlijk. Behalve kwaliteit in een sportomgeving helpt het onze organisatie ook met het transport dat eenvoudiger te regelen is.”

 

Nieuwe gravelbanen

12-04-2023:

Dit jaar zullen de “ITF u18 en Wheelchair u18” en “ITF WTT 15 K” plaatsvinden op de nieuwe gravelbanen van Genneper Parken Tennis.